Garantia Produselor

Garantie
Pentru toate produsele vandute si livrate de catre XO FASHION SRL beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale al producatorilor sau distribuitorilor.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator sau distribuitor, la nivel national.

In cazul in care NU se confirma existenta unei defectiuni sau probleme pentru produsul in garantie, transportul dus – intors cade in incidenta cumparatorului.

Kidsplanet.ro detine dreptul de autor asupra intregului continut al sitului, www.kidsplanet.ro, atat text, imagini cat si cod sursa. Orice sesizare in legatura cu o incalcare a dreptului de autor se face la adresa contact@kidsplanet.ro si veti primi raspuns in 24h.

Toate aceste clauze si conditi sunt prevazute in:

Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distantă