Termeni de livrare

 

In cazul in care produsele exista pe stoc, acestea vor fi livrate in 1 – 4 zile lucratoare de la confirmarea telefonica, prin curierat rapid.
La cererea clientului se poate trimite AWB-ul aferent coletului pentru verificarea acestuia folosind sistemul nostru de AWB Tracking.
Recomandarea noastra ferma este ca in momentul receptiei coletului sa verificati integritatea ambalajului si a continutului si in caz nefavorabil sa solicitati agentului de curierat un proces verbal de constatare. Dupa semnarea AWB-ului reclamatiile ulterioare nu mai sunt valabile !

Costul transportului
Beneficiati de transport gratuit in toata tara pentru orice comanda mai mare de 350 Ron in limita a 10 kg in aria de acoperire a firmelor de curierat.
Kilogramele in plus vor fi taxate cu 1 Ron/kg fara TVA
Pentru comenzile din tara care au valoarea mai mica de 350 Ron si greutate colet mai mai mare de 10 kg, transportul se plateste. Costul de transport variaza in functie de caracteristicile comenzii (volum, greutate, valoare, destinatie, metoda de plata). Costul transportului se calculeaza dupa cum urmeaza: 18 Ron primul kg + 1 Ron/kg in plus + 1 Ron/km exterior.
Magazinul nu vinde in afara tarii dar se accepta si livrari catre alte tari, caz in care cumparatorul va achita prin transfer bancar suma aferenta (cost produs + taxe de livrare exterior). Taxa de transport va fi transmisa telefonic in urma consultarii tarifelor externe aferentei tarii alese ca destinatie. Costurile variaza in functie de greutatea volumetrica si distanta fata de Romania. Dupa aprobarea OP-ului se va procesa comanda.