REGULAMENTUL OFICIAL
“Super Concurs KidsPlanet”

I. ORGANIZATOR

 1. Organizatorul concursului este kidsplanet.ro .

 

II.  DURATA CONCURSULUI

 1. Concursul se desfasoara intre 17.04.2019 ora 11:00 si 28.04.2019 ora 23:59 organizat pe pagina de Facebook , KidsPlanet ( https://www.facebook.com/kidsplanet.ro/ ).

Concursul va fi organizat pe intreg teritoriul Romaniei prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

 

III.  DREPTUL DE PARTICIPARE

III. 1. Are drept de participare orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta in Romania.

III. 2. Pentru a putea participa la concursul KidsPlanet, persoanele interesate trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 1. Sa detina cont de Facebook;
 2. Sa comenteze la postarea de pe Facebook a concursului prin etichetarea a altor doua persoane/prieteni.
 3. Sa aprecieze/like paginii de Facebook KidsPlanet

( https://www.facebook.com/kidsplanet.ro/ ).

 1. 3. Nu pot participa la acest concurs administratorii site-ului kidsplanet.ro si alte persoane implicate in organizarea si desfasurarea concursului.

III. 4. Un participant se poate inscrie la concurs o singura data si de pe un singur cont de Facebook.

 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula inscrierea oricarui Participant care nu respecta Regulamentul sau care este suspectat de frauda, fara a avea obligatia de a o demonstra cu probe.

 

IV.  MODUL DE DESFASURARE

 1. 1. Concursul se desfasoara numai pe pagina de Facebook „KidsPlanet ”
 2. 2.Pentru a se putea inscrie, participantii trebuie sa aiba sau sa isi creeze in perioada indicata la art. II.1. un cont in aplicatia „Facebook”si sa aiba o adresa de email valabila.
 3. Dupa incheierea concursului, Organizatorul va selecta 1 castigator dintre toti Participantii;

 

IV.4. Castigatorul va fi desemnat dintre utilizatorii care au comentat la postarea de pe Facebook conform conditiilor prezentate anterior cu verificarea daca au apreciat (like) pagina oficiala KidsPlanet.

 • Castigatorul va fi desemnat, prin tragere la sorti online,
 • Rezultatul extragerii va fi publicat pe pagina de Facebook a Organizatorului in termen de 3 zile de la sfarsitul concursului.
 • Organizatorul se obliga sa faca public, pe pagina de Facebook „KidsPlanet”, numele castigatorului si castigul acordat. In situatia in care castigatorul refuza sa accepte premiul castigat,acesta va fi acordat altei persoane prin aceeasi metoda de extragere.
 • Utilizatorii care nu indeplinesc conditiile de inscriere si participare mentionate in Regulament vor fi eliminati de catre Organizator.
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a proceda, ulterior incheierii concursului, la validarea datelor cu care s-au inscris utilizatorii si de a-i elimina de la tragerea la sorti, sau de a anula decizia prin care un utilizator este desemnat castigator, in conditiile in care respectivul castigator este suspectat de frauda sau nu indeplineste toate conditiile.

 

V.  DESCRIEREA PREMIULUI ACORDAT

 

 

 •  Elefantel din plus perna si jucarie în valoare de 129 lei

 

Nu se acorda contravaloarea in bani a premiului.

 

VI.  ACORDAREA PREMIULUI

 

 • Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti online, realizata pe platforma https://woobox.com
 • In cazul in care realizarea extragerii castigatorului pe platforma web  https://woobox.com nu va fi posibila din cauza unor eventuale probleme tehnice independente de Organizator, extragerea va fi efectuata intr-o data anuntata ulterior, dar nu cu mai mult de 14 zile de la data initiala.
 • Castigatorul va fi contactat de catre un reprezentant al Organizatorului prin mesaj privat, transmis pe conturile personale de Facebook, in vederea oferirii tuturor detaliilor pentru intrarea in posesie a premiului.
 • In cazul in care castigatorul concursului organizat pe pagina de Facebook a Organizatorului nu va putea fi contactat sau nu va raspunde in termen de 5 zile calendaristice, Organizatorul isi rezerva dreptul de a extrage un nou castigator, in urma tragerii la sorti.

 

VII.  CONDITII DE VALIDARE A CASTIGATORILOR

 

 • Pentru a fi validat drept castigator, participantul trebuie sa indeplineasca cumulativ conditiile descrise in sectiunile anterioare aleRegulamentului.
  • Din dorinta de a nu prejudicia nici o persoana care doreste sa participe la prezentul concurs, Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua verificari in ceea ce priveste corecta participare.
  • In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de Organizator, rezulta ca exista participanti care incearca sau au incercat sa fraudeze procesul de inscriere, Organizatorul poate sa le restrictioneze participarea la concurs pe toata durata acesteia si/sau sa le retraga dreptul la premiul obtinut ca rezultat al activitatii lor neconforme.

VIII.  LIMITAREA RASPUNDERII

 

 • Inscrierile inainte sau dupa perioada mentionata in Regulament, nu vor fi luate in considerare.
 • Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la inscrierea la concurs, cauzate de furnizorul de internet sau conexiunea la internet a persoanei care doreste sa se inscrie. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa intreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale furnizorului de internet sau blocarea accesului intern datorita aglomerarii retelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclita inscrierea la eveniment in perioada de desfasurare a acestuia.
 • Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru situatiile in care castigatorul isi pierde dreptul de a utiliza serviciile oferite de Facebook pe durata concursului. In acest caz, participarea acestuia va fi invalidata.

 

IX.   DISPOZITII FINALE

IX.1. Prin inscrierea la concursul „Super Concurs KidsPlanet” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

 • Kidsplanet isi rezerva dreptul sa modifice prezentul Regulament prin act aditional ori de cate ori este necesar, cu publicarea actului aditional,
 • Acest concurs NU este sponsorizat, asociat sau administrat de către Facebook. Prin participarea la acest concurs, întelegi și esti de acord că furnizezi informații administratorul acestei pagini, NU către Facebook.